Verisure hälytinpalvelu on monikansallisen pörssiyhtiö Securitaksen tytäryhtiö/yhteistyökumppani, joka myy hälytinpalveluita jatkotilauksina. Toinen omistaja on monikansallinen kasvoton amerikkalainen Bain Capital ja Hellman& Friedman eli USA:n tiedustelupalvelu todennäköisesti voi vakoilla eurooppalaisia asiakkaita aivan kuten somejätit (ei kannata hankkia Verisurea, se on niin veri, että verikin suree).

Jatkotilauksia tulee välttää kuin ruttoa, sillä niistä on vaikea päästä irti. Tiedäthän kuinka vaikea on päästä yritysten asiakaspalveluihin? Paina yksi, Paina kaksi ja niin edelleen ja sitten sielä pitkä puhelinjono. 
Kun vihdoinkin pääsee ihmisasiakaspalvelijan puheille, niin he yrittävät vängätä palvelun muuttamista toiseen "parempaan" eli yrittävät aivopestä pysymään asiakkaana. 
Siis ei kannata ostaa hälytinpalveluita Vesisurelta. Ajattele; oviin ja ikkunoihin tulee mainostarroja ja kaiken kukkuraksi sinä joudut maksaa. Koko talo/asunto on piuhoja täynnä. Sitten, kun haluat lopettaa sopimuksen, niin silloin seinät on revittävä auki, jotta yrityksen tekniikka saadaan poistettua. 

Hälytin ei karkoita varkaita vaan päin vastoin; kun varas näkee Verisuren mainostarran ovessa, niin sehän tarkoittaa arvotavaraa. Ammattivras ei pelkää Verisure/Securitas vartijoita koska hehän ovat aseistamattomia ja rikollinen on todennäköisesti aseistettu.

Mainosten mukaan heidän uutuustuote Zero Vision tuottaa savuesteen murtautujalle. 
Ei siinä tarvita mitään hälytinjärjestelmää eikä sopimuksia. Kyllä kai jostain voisi ostaa oman Zero Vision -savukoneen. Sitä voisi ihan hyvin itse hallita mm matkapuhelimella. Ei siinä mitään monikansallista Verisurea tarvita. Sitä parempi, mitä vähemmän ulkopuolisia yhteyksiä taloon tai asuntoon. 

Älä hanki Verisurea. Hanki tavalliset hälyttimet, joita itse voit ohjata matkapuhelimella. Jos tulee murto tai tulipalo, niin itse voit soittaa poliisit. Poliisi on luotettavampi kuin Verisure Securitaksen gorillat.

Yhtiö tekee aggressivistä mainontaa netissä ja radiossa eli tämä tarkoittaa sitä, ettei Verisure olekkaan Suomen johtava hälytinjärjestelmä. Jos olisi johtava, niin silloin ei tarvitsisi mainostaa. 
Suurin osa yrityksistä, jotka ostavat mainosaikaa, menee huonosti. Mainos on monesti sama asia, ettei kyseessä ole suosittu palvelu tai tuote.

Varsinkin hälytinpalvelut ovat arveluttavia, kun silloin talo/asunto on vieraiden henkilöiden syynissä. Kyllä voi hankkia ikiomat hälyttimet ja kytkeä ne omaan matkapuhelimeen. Kun hälytys tulee, niin silloin vain soitto poliisille. 
Poliisiin voi luottaa, ei Securitaksen kaltaisille monikansallisille yhtiöille, jotka toimivat oman pään mukaan. 
Tässä muutama vuosi sitten eräs länsiruotsalainen teollisuuskaupunki irtisanoi Securitas sopimuksen, kun he olivat lähetelleet laskuja miten sattuu, lukinneet kunnan istuntosalin, vaikka oli täysintunto, jonne kuntalaisilla on olikeus mennä sekä yhtiö oli alkanut temppuilla vartiointiraporttien kanssa ja syyttänyt syyttömiä duunareita niiden repimisellä. 
Lisäksi 80-luvulla sama yhtiö oli kavaltanut pankkiautomaateille suunnatut rahat eikä vieläkään syyllistä ole saatu kiinni, kun poliisi luottaa sokeasti tähän firmaan. Siis ei kannata luottaa Securitakseen; sama asia jos antaisi talon avaimet mafialle. 

Vaikka Verisure mainoksissa väittää olevan johtava hälytinfirma mutta näin ei toodellakaan ole. Jos olisi, niin silloin heidän ei tarvitsisi mainostaa radiossa. Ihan turhaan he mainostavat. 

Verisuren radiomainoksessa kerrotaan, kuinka kännykkä ilmoittaa, kun lapset tulevat kotiin. Tämä on huolestuttavaa eikä ole aihetta iloon. Ajattele ihan ite; monikansallinen pörssiyhtiö näkee kaiken mitä tapahtuu kotonasi. Ihan hyvin Verisuren tiloissa voi olla namusetiä, jotka kiihottuvat, kun huomaavat lapsia yksin kotona. Yksityissuoja on mennyttä. 

Mainoksissa myös hehkutetaan Verisuren vesivahtia; matkapuhelimeen tulee viesti vesivuodosta. Mitä v****a, eikös niiden gorilloiden pitänyt hoitaa tuollaiset? En mitään hyötyä koko vesivahtijärjestelmästä, jos ilmoitus menee asiakkaalle. Ihan yhtä hyvin voisi hankkia ilman Verisure-tilausta oman vesivahdin ilman, että joutuisi maksaa pörssiyhtiö Verisurelle. Mitä enemmän kokkeja sitä huonompi soppa. 

Toisessa radiomainoksessa yritetään ihmisiä pelotella tulipalolla hankkimaan Verisuren liittymän. Mainoksessa kaksi naista keskustelee: "Et arvaakkaan mitä meillä eilen tapahtui? Joo, leivänpaahdin syttyi palamaan mutta onneksi on Verisure..." 
Tämäkin on huolestuttavaa, sillä parempi soittaa suoraan palokunnalle eikä minkään hiton Verisuren kautta; silloinhan palokunta tulee nopeammin. Jos on paljon poissa kotoa, niin olisi parempi hankkia palohälytin, joka olisi suoraan yhteydessä palokuntaan. Ei siinä Verisureja tarvita! Toiseksi, jonnekin kytketyt palohälyttimet rempauttaa ihmisten varovaisuutta. Leivänpaahtimet, kahvikeittimet yms. tulee heti käytön jälkeen poistaa sähköverkosta. Se ei ole vaikeaa. Näin ei tarvitse maksaa sikakalliita hälytinliittymiä. Tavallinen palovaroitin on hyvä ja suositeltava, muttei Verisuren kötöstykset. 

Kolmannessa radiomainoksessa Verisuren Sami niminen gorilla tulee nopeasti asentamaan. Asennus ja jatkotilauksen teko on todella nopeaa MUTTA sitten, kun haluat jotain syystä purkaa sopimuksen, niin se on tehty todella vaikeaksi ja hitaaksi. Ei kannata edes syöttää omia osoitetietojaan Verisuren kotisivulle; mistä sen tietää, jos firman Samit keräisivät kaikki selaintiedot. Kiertäkää kaukaa tämä pulju!

Siis, ei kannata hankkia Verisurea. Ihan turha rahanreikä.