Verisure hälytinpalvelu on monikansallisen pörssiyhtiö Securitaksen tytäryhtiö, joka myy hälytinpalveluita jatkotilauksina.
Toinen omistaja on amerikkalainen Bain Capital ja Hellman& Friedman eli USA:n tiedustelupalvelu todennäköisesti voi vakoilla eurooppalaisia asiakkaita aivan kuten somejätit (ei kannata hankkia Verisurea). 

Jatkotilauksia tulee välttää kuin ruttoa, sillä niistä on vaikea päästä irti. Tiedäthän kuinka vaikea on päästä yritysten asiakaspalveluihin? Paina yksi, Paina kaksi ja niin edelleen ja sitten sielä pitkä puhelinjono. 
Kun vihdoinkin pääsee ihmisasiakaspalvelijan puheille, niin he yrittävät vängätä palvelun muuttamista toiseen "parempaan" eli yrittävät aivopestä pysymään asiakkaana. 
Siis ei kannata ostaa hälytinpalveluita Vesisurelta. Ajattele; oviin ja ikkunoihin tulee mainostarroja ja kaiken kukkuraksi sinä joudut maksaa. Koko talo/asunto on piuhoja täynnä. Sitten, kun haluat lopettaa sopimuksen, niin silloin seinät on revittävä auki, jotta yrityksen tekniikka saadaan poistettua. 

Hälytin ei karkoita varkaita vaan päin vastoin; kun varas näkee Verisuren mainostarran ovessa, niin sehän tarkoittaa arvotavaraa. Ammattivras ei pelkää Verisure/Securitas vartijoita koska hehän ovat aseistamattomia ja rikollinen on todennäköisesti aseistettu.

Mainosten mukaan heidän uutuustuote Zero Vision tuottaa savuesteen murtautujalle. 
Ei siinä tarvita mitään hälytinjärjestelmää eikä sopimuksia. Kyllä kai jostain voisi ostaa oman Zero Vision -savukoneen. Sitä voisi ihan hyvin itse hallita mm matkapuhelimella. Ei siinä mitään monikansallista Verisurea tarvita.
Sitä parempi, mitä vähemmän ulkopuolisia yhteyksiä taloon tai asuntoon. 

Älä hanki Verisurea. Hanki tavalliset hälyttimet, joita itse voit ohjata matkapuhelimella. Jos tulee murto tai tulipalo, niin itse voit soittaa poliisit. Poliisi on luotettavampi kuin Verisure Securitaksen gorillat.

Yhtiö tekee aggressivistä mainontaa netissä ja radiossa eli tämä tarkoittaa sitä, ettei Verisure olekkaan Suomen johtava hälytinjärjestelmä. Jos olisi johtava, niin silloin ei tarvitsisi mainostaa. 
Suurin osa yrityksistä, jotka ostavat mainosaikaa, menee huonosti. Mainos on monesti sama asia, ettei kyseessä ole suosittu palvelu tai tuote.

Varsinkin hälytinpalvelut ovat arveluttavia, kun silloin talo/asunto on vieraiden henkilöiden syynissä. Kyllä voi hankkia ikiomat hälyttimet ja kytkeä ne omaan matkapuhelimeen. Kun hälytys tulee, niin silloin vain soitto poliisille. 
Poliisiin voi luottaa, ei Securitaksen kaltaisille monikansallisille yhtiöille, jotka toimivat oman pään mukaan. 
Tässä muutama vuosi sitten eräs länsiruotsalainen teollisuuskaupunki irtisanoi Securitas sopimuksen, kun he olivat lähetelleet laskuja miten sattuu, lukinneet kunnan istuntosalin, vaikka oli täysintunto, jonne kuntalaisilla on olikeus mennä sekä yhtiö oli alkanut temppuilla vartiointiraporttien kanssa ja syyttänyt syyttömiä duunareita niiden repimisellä. 
Lisäksi 80-luvulla sama yhtiö oli kavaltanut pankkiautomaateille suunnatut rahat eikä vieläkään syyllistä ole saatu kiinni, kun poliisi luottaa sokeasti tähän firmaan. Siis ei kannata luottaa Securitakseen; sama asia jos antaisi talon avaimet mafialle.